Dec 10, 2012

Blouse Cotton- All Sold Out
Harga RM60.00 (Harga Follower RM55.00)
Material cotton lembut sejuk dan selesa sangat
Sangat ekslusif, sesuai untuk ke pejabat dipakai dengan seluar slack
Atau gayakan dengan jeans untuk gaya santai
Size S - "(Bahu 14.5, Ukurlilit Dada 36, Labuh Blouse 32)
Size M - "(Bahu 15.5, Ukurlilit Dada 38, Labuh Blouse 32)
Size L - "(Bahu 16.5, Ukurlilit Dada 40, Labuh Blouse 32)

Blouse Cotton - All Sold Out
Harga RM60.00 (Harga Follower RM55.00)
Material cotton lembut sejuk dan selesa sangat
Sangat ekslusif, sesuai untuk ke pejabat dipakai dengan seluar slack 
Atau gayakan dengan jeans untuk gaya santai
Size S - "(Bahu 14.5, Ukurlilit Dada 36, Labuh Blouse 32)
Size M - "(Bahu 15.5, Ukurlilit Dada 38, Labuh Blouse 32)
Size L - "(Bahu 16.5, Ukurlilit Dada 40, Labuh Blouse 32)


Jubah Cotton cutting A
Harga RM95.00 (Harga Follower RM90.00)
Berpoket di sisi, material cotton sejuk shining dan selesa sangat
Sangat ekslusif, sesuai untuk ke pejabat atau santai
Size 38 - Sold Out
Size 40 - Sold Out
Size 42 - Sold Out

Sep 25, 2012

Sold Out

RM178.00 SALE RM145.00 Free Postage Untuk Follower
(add RM4 postage untuk Sabah/Sarawak)
Kurung Moden Chiffon dual layer
Bersulam dan bermanik di hujung baju serta tangan
Sangat cantik live..... Full lining chiffon
Size 36 - Sold Out
Size 38 - Sold Out
Size 40 - Sold Out


Aug 8, 2012

RM238.00 CLEARANCE SALE RM160.00 Free Postage Untuk Follower
(add RM4 postage untuk Sabah/Sarawak)
Kurung Moden Chiffon ...Cantik banget
Bermanik sarat bukan saja di dada, malah di hujung baju serta tangan
Sangat cantik live..... Full lining chiffon
Sold Out
RM238.00 SALE RM178.00 Free Postage Untuk Follower
(add RM3 postage untuk Sabah/Sarawak)
Kurung Moden Chiffon dual tone...Cantik banget
Bermanik sarat bukan saja di dada, malah di hujung baju serta tangan
Sangat cantik live..... Full lining chiffon
Size 36 - Sold Out
Size 38 - Sold Out
Size 40 - Sold Out

Jul 31, 2012


RM238.00 CLEARANCE SALE RM160.00 Free Postage Untuk Follower
(add RM4 postage Sabah/Sarawak)
Kurung Moden Chiffon dual tone ...Cantik banget
Bermanik sarat bukan saja di dada, malah di hujung baju serta tangan
Sangat cantik live..... Full lining chiffon
Size 38 - Sold
Size 40 - Sold
Size 42 - Sold

Harga RM238.00 SALE RM178.00 Free Postage Untuk Follower
(add RM4 postage Sabah/Sarawak)
Kurung Moden Chiffon dual tone
Warna sebenar oren dan ijau daun...dalam gambar nampak tone hitam
Cantik banget
Bermanik sarat bukan saja di dada, malah di hujung baju serta tangan
Sangat cantik live..... Full lining chiffon
Size 38 - Sold
Size 40  - Sold
Size 42 - Sold

Jul 12, 2012

KOLEKSI EKSLUSIF AIDILFITRI HANYA DI
BUTIK HUMAIRA
Limited stock yer.....
   
Harga RM198.00 SALE RM165.00 Free Postage Untuk Follower
Kurung Pahang cotton bersulam dan kerawang kontra 
Sangat cantik live..... Sangat selesa dipakai, tidak panas
Size 38 - Sold
Size 40 - Sold
Size 42 - Sold

Harga RM238.00 CLEARANCE SALE RM160.00 Free Postage Untuk Follower
(Add RM4 postage Sabah/Sarawak)
Kurung Pahang Chiffon bersulam manik sarat
Manik sarat bukan saja di dada, malah di hujung baju serta tangan
Kain susun tepi
Sangat cantik live..... Full lining chiffon
Warna Electric Blue yang diminati ramai... tokey pun tak tau nak pilih kaler
apa sebab cantik2 semua live
Size 38 Last piece :) :) - Sold
Size 40 - Sold
Size 42 - Sold
Size 44 - Sold

Harga RM238.00 SALE RM178.00 Free Postage Untuk Follower
Kurung Pahang Chiffon bersulam manik sarat
Manik sarat bukan saja di dada, malah di hujung baju serta tangan
Kain susun tepi
Sangat cantik live..... Full lining chiffon
Warna pink cantik... tokey pun tak tau nak pilih kaler
apa sebab cantik2 semua live
Size 38 - Sold
Size 40 Last piece :) :) - Sold
Size 42 - Sold
Size 44 - Sold

Harga RM238.00 CLEARANCE SALE RM160.00 Free Postage Untuk Follower
(Add RM4 postage Sabah/Sarawak)
Kurung Pahang Chiffon bersulam manik sarat
Manik sarat bukan saja di dada, malah di hujung baju serta tangan
Kain susun tepi
Sangat cantik live..... Full lining chiffon
Warna Dark Chocolate ... tokey pun tak tau nak pilih kaler
apa sebab cantik2 semua live
Size 38  - Sold
Size 40 - Sold
Size 42 - Sold
Size 44 - Sold

Jul 3, 2012


 SALES... SALES... SALES

KURUNG CHIFFON FEMINA
Harga follower/fan fb RM150.00 SALE RM100.00 free postage untuk follower
(add RM4 postage untuk Sabah/Sarawak)
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, ekslusif tangan kembung ala CT
Menggunakan chiffon high grade, lembut dan jatuh terletak
 Size 38 - Sold
Size 40 - Fully booked
Size 42 - Sold Out


KURUNG KAFTAN CHIFFON ALFINA
Harga RM215.00 Harga follower/fan fb RM175.00 SALE RM130.00 - SOLD OUT
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, material baju korean chiffon ekslusif AAA, material kain korean crepe dan bermanik kemas di dada, lembut dan jatuh terletak
Size 38 - Sold
Size 40- Sold

KURUNG CHIFFON
Harga follower/fan fb RM120.00 - SALE RM85.00 free postage untuk follower
(add RM3 postage untuk Sabah/Sarawak)
Potongan tangan yang dibuat mengecil dari atas ke bawah menjadikan
tangan berisi nampak kurus...
Tangan kembang di ujung sahaja
Size 38 - Sold
Size 40 - Sold

Jun 21, 2012

AIDILFITRI COLLECTION

Harga RM170.00 SALE RM120.00 Free Postage Untuk Follower
(Add RM4 Sabah/Sarawak)
Jubah chiffon ekslusif, lining chiffon
A cutting, selesa dipakai untuk wat kerja di pagi raya :) :) :)
Dual warna coklat. Dijahit manik dan labuci sekitar dada dilapisan depan jubah
Cantik jugak.... tokey pun tergoda 
Size 38 - Sold Out
Size 40 - Sold
Size 42 - Sold
Size 44 - Sold

 Harga RM170.00 SALE RM145.00 Free Postage Untuk Follower
Jubah chiffon ekslusif, lining chiffon
A cutting, selesa dipakai untuk wat kerja di pagi raya :) :) :)
Warna black, dijahit manik mutiara yang sangat cantik di ujung tangan, pinggang
dan di leher (seperti rantai), trust me cantik sangat2
Limited edition
Size 42 - Sold

Harga RM170.00 SALE RM145.00 Free Postage Untuk Follower
Jubah chiffon ekslusif, lining chiffon
 A cutting, selesa dipakai untuk wat kerja di pagi raya :) :) :)
Warna black, dijahit manik mutiara yang sangat cantik di ujung tangan, pinggang
dan di leher (seperti rantai), trust me cantik sangat2
Limited edition
Size 38 - Sold
Size 40 - Sold
Size 42 - Sold
Size 44 - Sold


AS RM 65.00
Harga RM85.00 SALE RM70.00
Skirt kembang cotton lycra tebal... kain memang best - no see thru
Sesuai sehingga ketiinggian 160cm, kalau rendah tak perlu pendekkan hanya naikkan bahagian stretchable atas tu menutup bahagian perut... looks more slimmer
Free Size - Sold


Harga RM78.00 SALE RM65.00
Blouse waka-waka hoodie cotton lycra
Cantik dipakai dengan palazo atau skirt kembang
Bagi yang tak nak nampak formal di hari raya, inilah pilihan terbaik...
Tampil sopan gitu
Size 38 - Sold
Size 40 - Sold
Harga RM165.00 SALE RM140.00 Free Postage Untuk Follower
Jubah chiffon ekslusif, double layer nampak macam baju kurung
A cutting, selesa dipakai untuk wat kerja di pagi raya :) :) :)
Warna medium electric blue, cantik sangat live...
Ada 2 warna lagi tak sempat upload, grey dan ijau (refer di gambar ye)
Jubah chiffon ni berlining penuh menggunakan material chiffon sampai ke tangan
Bersulam kristal shining
Size 38 - Sold
Size 40 - Sold
 Size 42 - Sold
Size 44 - Sold

May 30, 2012

Harga Follower / FB Fan Page RM198.00 CLEARANCE SALE RM140.00
Kurung Moden Chiffon SOPHY, memang kemas dan cantik. Memang tak
dapat harga ni kat luar..... 
Size S - Sold
Size M - Sold
Size L - Sold

Harga Follower / FB Fan Page RM160.00 SALE RM150.00
Kurung Moden Cotton bersulam tebuk warna pepel cantik,
ditaburi batu.....
Sangat selesa walaupun dipakai seharian
Size 38 - Sold
Size 40 - Sold
Size 42 - Sold
Size 44 - Sold

Harga Follower / FB Fan Page RM160.00 SALE RM150.00
Kurung Moden Cotton bersulam tebuk warna biru cantik,
ditaburi batu.....
Sangat selesa walaupun dipakai seharian
Size 38 - Sold
Size 40 - Sold
Size 42 - Sold
Size 44 - Sold

May 24, 2012

Harga RM120.00 SALE RM95.00 Free Postage - Sold
Fit Size S to L, Labuh 52 Inch
Jubah lycra ni cutting A yer, so flawless jer, material lycra cotton berat yang tak melekat di badan, memang cantik, kain memang best, warna coklat gelap

Harga RM135.00 SALE RM120.00 Free Postage
Jubah chiffon ni berlining penuh, tangan 2 layer
Bersulam dan bermanik, warna biru turqoise
 Size S - Sold
Size M - Sold


Harga RM159.00 SALE RM145.00 Free Postage
Fit Size S to XL - Sold Out
Jubah lycra ni cutting A yer, so flawless jer, material lycra cotton berat yang tak melekat di badan, memang cantik, kain memang best , warna biru cantik

Harga RM85.00, SALE RM75.00 Free Postage
Fit Size S to L, Labuh 52 Inch
Jubah lycra ni cutting A yer, so flawless jer, material lycra cotton berat yang tak melekat di badan, memang cantik, kain memang best
Sesuai digayakan dengan cardigan
10 pcs available... Sold Out
Harga RM70.00, SALE RM60.00 Free Postage
Fit Size S to XL

Harga RM55.00, SALE RM50.00 Free Postage
Fit Size S to L
Cardigan ni daripada material lycra grade AAA yang memang cantik,
kain memang best
Sesuai digayakan dengan jubah labuh atau jeans :) :)
Black - Last Piece SALE RM40.00 Free Postage 
Dark brown (sorry tak sempat upload) - Sold Out

Feb 22, 2012


Harga RM120.00, Harga Follower/Fan Page RM90.00 SALE RM75.00
Cotton Satin material yang shining, sejuk dan tidak nipis
Cantik dibuat kurung pahang atau jubah
- Sold

Harga RM120.00, Harga Follower/Fan Page RM90.00 SALE RM75.00
Cotton material dubai, sejuk, shining dan tidak nipis
- Sold

Harga RM75.00, Harga Follower/Fan Page RM68.00 SALE RM50.00
Blouse waka2 lycra, sorry tinggal selai je,
yang lain sold out off line
Free Size, Fit S to L Size - Sold Out

Harga RM75.00, Harga Follower/Fan Page RM68.00 SALE RM55.00
Jubah cotton lycra plain, sorry tinggal selai je,
yang lain sold out off line
Free size, fit S to L size
- Sold

Feb 1, 2012

KURUNG MODEN & KURUNG PAHANG COTTON
pada harga terendah di pasaran... limited time only
Bandingkan harga kami....

AS RM140.00
Harga Follower / FB Fan Page RM160.00 SALE RM150.00 Kurung Pahang Cotton ni cutting kecik sket, so amik one size bigger ye
Size 38 - Sold
Size 40 - Sold
Size 42 - Sold

Harga Follower / FB Fan Page RM160.00 SALE RM150.00
Kurung Pahang Cotton, yang ni ikut size biasa pakai
Size 38 (1) - Sold
Size 40 (2) - Sold
Size 42 - Sold

AS RM140.00
Harga Follower / FB Fan Page RM160.00 SALE RM150.00
Kurung Moden Cotton
Size 38 (2) - Sold
Size 40 (2) - Sold
Size 42 - Sold

AS RM140.00
Harga Follower / FB Fan Page RM160.00 SALE RM150.00
Kurung Moden Cotton
Size 38 - Sold
Size 40 - Sold
Size 42 - Sold

AS RM140.00
Harga Follower / FB Fan Page RM160.00 SALE RM150.00
Kurung Moden Cotton
Size 38 (2) - Sold
Size 40 - Sold
Size 42 (2) - Both Sold

Jan 12, 2012


Harga Follower/Fan Page RM155.00 SALE RM145.00
Size 38 - Cancelled
Size 40 - Sold

AS RM150.00
Harga Follower/Fan Page RM170.00 SALE RM160.00
Size M - Sold
 Size L - Sold

AS RM135.00
Harga Follower/Fan Page RM155.00 SALE RM145.00
Size38 - Sold
Size 40 - Sold

Jan 11, 2012


KURUNG MODEN CHIFFON 
Harga RM195.00 Harga follower/fan fb RM170.00 SALE RM130.00
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, simple yet ekslusif
Bermanik simple di leher
Bersulam dan bermanik lapisan material organza
di hujung tangan, kaki baju dan kaki kain.. double click untuk lebih jelas ye
Menggunakan chiffon high grade.... cantik sangat suke suke suke :) :) :)
 Size 36 - Sold
 Size 38 - Sold
Size 40 - Sold

KURUNG MODEN CHIFFON 
Harga RM195.00 Harga follower/fan fb RM170.00 SALE RM130.00
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, simple yet ekslusif
Bermanik simple di leher
Bersulam dan bermanik lapisan material organza
di hujung tangan, kaki baju dan kaki kain.. double click untuk lebih jelas ye
Menggunakan chiffon high grade.... cantik sangat suke suke suke :) :) :)
 Size 36 - Sold
 Size 38 - Sold
Size 42 - Sold

JUBAH CHIFFON FEMINA
Harga RM180.00 Harga follower/fan fb RM160.00 SALE RM135.00
Jubah chiffon berlining penuh chiffon, ekslusif dengan bermanik 
di dada, manik 2 layer di hujung tangan, 
jubah ni nampak macam ada belahan, tapi sebenarnya tidak, 
ujung jubah bersambungdan manik di sepanjang 2 belahan nampak elegan
Menggunakan chiffon high grade
 Size 40 -
 Size 42 - Cancelled
Size 44 - Sold

KURUNG CHIFFON FEMINA
Harga RM180.00 Harga follower/fan fb RM160.00 YES RM145.00
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, ekslusif dengan 
manik berbunga di dada, ujung tangan dan kaki baju
Menggunakan chiffon high grade
 Size 40 - Sold
 Size 42 - Sold
 Size 44 - Sold

KURUNG CHIFFON FEMINA
Harga RM180.00 Harga follower/fan fb RM165.00 
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, ekslusif dengan bermanik 
di dada, labuci dan sulam 2 layer di hujung tangan, kaki bajudan kaki kain
Menggunakan chiffon high grade
 Size 40 - Sold

 
KURUNG CHIFFON FEMINA
Harga RM180.00 Harga follower/fan fb RM160.00 
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, ekslusif dengan 
manik penuh di dada dan pinggang
Menggunakan chiffon high grade
 Size 42 - Sold
 Size 44 - Sold 

KURUNG CHIFFON FEMINA
Harga RM180.00 Harga follower/fan fb RM160.00 YES RM145.00
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, ekslusif dengan 
manik penuh di dada, pinggang, tangan 2 layer bermanik dan kaki baju
Menggunakan chiffon high grade
 Size 40 - Sold
 Size 42 - Sold

KURUNG CHIFFON NS COLLECTION
Harga RM180.00 Harga follower/fan fb RM160.00 YES RM145.00
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, ekslusif dengan 
hujung baju dan tangan 2 layer bermanik dan bersulam
Menggunakan chiffon high grade
  Size 38 - Booked 
 Size 40 - Sold


KURUNG CHIFFON FEMINA
Harga RM180.00 Harga follower/fan fb RM160.00 YES RM145.00
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, ekslusif dengan 
manik penuh di dada dan pinggang
Menggunakan chiffon high grade
 Size 36  - Sold
 Size 38  - Sold

KURUNG CHIFFON NS COLLECTION
Harga RM180.00 Harga follower/fan fb RM160.00 
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, ekslusif dengan 
hujung baju dan tangan 2 layer bermanik dan bersulam
Menggunakan chiffon high grade
 Size 36 - Sold
 Size 38 - Sold
 Size 40 - Sold

 
KURUNG CHIFFON FEMINA
Harga RM180.00 Harga follower/fan fb RM160.00 YES RM145.00
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, ekslusif dengan 
hujung tangan baju 3 layer bermanik
Menggunakan chiffon high grade
 Size 36 - Sold
 Size 38 - Sold 
 Size 40 - Sold


RESTOCK KURUNG CHIFFON FEMINA
Harga RM180.00 Harga follower/fan fb RM160.00 
Kurung moden chiffon berlining penuh chiffon, ekslusif bermanik kristal 
besar di dada dan hujung tangan baju
Menggunakan chiffon high grade yang sangat lembut
Dah sold 7 pasang, ingatkan tak mau restock sebab supplier 
naikkan harga tapi amik jugak sebab cantik hehe back by demand
 Size 36 - Sold
Size 38  - Sold Size 40 - Sold